Frem markedsandelen din og bli responsiv!

turn-on-2925962_640
danielaaserud_webaas

Skrevet av Webaas

8. juli 2019

At smarttelefoner har kommet for å bli er det ingen tvil om – Med hele 5-6 millioner smarttelefoner som blir solgt hver dag (i forhold til over 5 hundretusen bærbare datamaskiner) – hvilket tilsier at stadig flere brukere av internett også benytter smarttelefon som plattform når de navigerer rundt på internett. Det er vesentlig med et brukergrensesnitt tilrettelagt for mobile plattformer når det gjelder onsite søkeoptimalisering. Dette da nettsider som er optimalisert for responsivt design vil bli prioritert av søkemotorer (Dette tilsier at alle plattformer kan vise de).

«Markedsandelen skal økes»!?
Du vil kunne miste markedsandeler til andre aktører om du ikke innehar et responsivt nettsted. Ifølge Google – må en nettside være responsiv, om ikke vil den ikke bli synlig i ulike søkeresultater! Dette har i større grad blitt tydeliggjort med Google sitt siste prosjekt– AMP (Accelerated Mobile Pages) – der mobilsider skal være direkte nedlastbare. Den generelle trenden peker mot at nettsider som er responsive, blir stadig mer vanlig. Tendensen går mot at Google ikke vil prioritere responsive nettsider, men vil rangere nettsider som er produsert for mobile plattformer best i søkeresultatene.

Ved hjelp av mobile plattformer økes antall nettsøkVi tar igjen opp temaet smarttelefoner og andre ulike mobile plattformer. Tendensen viser at over halvparten av all virksomhet på internett finner sted gjennom nettbrett, smarttelefoner eller andre former for mobile plattformer. Riktignok er alt av betydning inkludert, men desto ikke mindre viktig. I fremtiden vil nok mobile plattformer bli av større betydning enn i dag. Det nyeste i dag er briller som interaktivt kobles opp mot smarttelefonen – Hva mer bringer fremtiden?Onsite SEO-strategi bør inneholde responsivt designDet er ingen tvil om at en høy rangering i søkemotorer bestemmer om man lykkes eller ikke. Over hele 60% av samtlige besøkende gjennomgår topp 3 i søkeresultater ved hjelp av søkemotoren til Google. Da er det ikke rom til flere, da med utgangspunkt i at den trafikken som er igjen skal distribueres på atskillige flere nettsider som man kan finne igjen i søkeresultatene. Landingssiden vil få mer trafikk dess høyere du rangeres. Det å optimalisere en nettside slik at den er responsiv for plattformer som er mobile, vil omfatte en liten del av dette.

Eksperter utfører oppdraget for deg! Hos Webaas.no har vi en bred erfaring med optimalisering av dine nettsider slik at du vil oppnå en mye bedre rangering i de ulike søkemotorene. Du vil slik oppnå en utmerket brukeropplevelse.

Søkemotoroptimalisering Drammen, Webaas.no

Kontakt oss I dag

Ler mer om…