Hastighets
Optimalisering

La oss optimalisere nettsiden din til å bli blant de raskeste i Norge! Dette vil føre til bedre hastighet på nettsiden din, flere henvendelser på grunn av en bedre brukeropplevelse, og tilfredsstille Core Web Vitals for å få bedre rangeringer organisk.

N
Optimalisering av bilder
N
Optimalisering av CSS & JavaScript
N
Optimalisering av pagesize
N
Få bedre hastighet på nettsiden / nettbutikken
Group-6-2-1
Rask nettbutikk

Hastighet på nettsiden er viktig.

Ønsker du en nettside som laster lynraskt? En rask nettside ikke bare forbedrer resultatene, men blir også prioritert av søkemotorene. Hos oss har vi spesialisert oss på hastighetsoptimalisering for WordPress, og kan hjelpe din bedrift med å utnytte potensialet til nettsiden deres. Vi tar oss av alt fra optimalisering av bilder og sammenkobling av filer til minifisering av kode og caching, og mye mer.

Google setter pris på en rask nettside

Vi tar hensyn til en rekke fagområder når vi hastighetsoptimaliserer nettstedene våre, og det inkluderer å optimalisere for Core Web Vitals. Dette er en viktig del av hastighetsoptimaliseringen, og det vil bidra til å sikre at Google prioriterer nettsiden din fordi besøkende vil oppleve den som rask.

Hvis du vil teste hastigheten på nettsiden din, kan du validere testene i Google Pagespeed Insights eller GTmetrix.

Hastighetsoptimalisering

Pris for er Optimalisering.

Pris for hastighetsoptimalisering av nettside og nettbutikk avhenger av hvor mye jobb det er med de. Det er umulig og si når vi ikke vet omfanget. Vanligvis tar vi kr 5.200,- eks.mva i året. Men, igjen, vi er nødt til å se på nettstedet ditt først, før vi kan gi en endelig pris. Vi optimaliserer nettsider og nettbutikker kun på WordPress / WooCommerce.

Hastighet nettside
Kontakt-design

Vi tilbyr en uforpliktende og gratis konsultasjon

Kontakt oss I dag