SEO

Søkemotoroptimalisering handler om å få bedre rangeringer og synlighet på søkemotorer som Google, Bing og Yahoo for å tiltrekke relevant trafikk til nettstedet ditt på jakt etter det du tilbyr.

Målet med SEO er:
• Oppnå bedre rangeringer
• Tiltrekke målrettet trafikk
• Nå potensielle kunder
• Konverter besøkende til kunder
• Oppnå strategiske mål
• Øk avkastningen med bedrift-markedsføring

Det er trolig en mye bredere og mer omfattende definisjon enn mange SEO konsulenter kan følge – men dette er hvordan vi ser på konseptet om å optimalisere et nettsted for søkemotorer.

Hva er SEO?
Google, Yahoo, Kvasir, Rubrikk, Bing osv.. rangerer nettsider basert på flere faktorer, som stadig forandrer og utvikler seg. Å tilpasse innholdet på et nettsted, bygge lenker fra relevante autoritative nettsteder og gi verdi til publikum via søkemotorer, er alle måter å tilby effektiv SEO.

Når er det viktig?
Enhver virksomhet som er avhengig av å tiltrekke kvalifiserte kjøpere, vil ha nytte av søkeoptimalisering. Mens betalt søkemotorannonsering kan tiltrekke seg dette publikum, kan ingenting matche den frie, målrettede og stadig økende trafikkstrømmen som organisk søk og SEO kan tilby.

Hvor blir SEO implementert?
Enkelt forklart:
•”On Page” innebærer å endre elementer på ditt eget nettsted for å gjøre det attraktivt for søkemotoralgoritmer.
•”Off Page” fokuserer på de eksterne faktorene som påvirker rangeringer på søkemotorresultatsider, for eksempel lenker tilbake til nettstedet og sosiale signaler.

Hvorfor er SEO viktig?
Her er fire grunner til hvorfor det er så viktig:
SEO gjør det enklere å finne deg på søkemotorer.
SEO er en av de mest kostnadseffektive markedsførings-alternativene som er tilgjengelige.
SEO sikrer at du er i forkant med de stadig skiftende rangerings-algoritmene.
Alle andre gjør det. (selv dine konkurrenter!)

Hvordan utføres SEO?
Du kan selv gjøre det. Vær forberedt på noen intense studier og hardt arbeid. Overvåk resultatene nøye. Tilpass målingene kontinuerlig for å oppnå ønsket resultat. Men det stopper ikke der. Du må også holde deg oppdatert med hensyn til endringer, og tilpasse seg de stadig skiftende skiftene i omgivelsene dine.

Eller, så kan du kan jobbe med en SEO konsulent. En ekspert som forstår hva SEO er, som kan veilede deg, gi råd og til og med bistå med å utføre deler av optimaliserings-arbeidet. Hva du må betale for disse tjenestene vil bli tilbakebetalt i form av mer kvalifiserte henvendelser, høyere konverteringsfrekvenser og økt inntekt.

Men, Vær forsiktig!
Måten dette praktiseres etterlater mye til tilfeldighet. Det er mange myter og misforståelser om hva søkemotor-optimalisering er og hvordan det blir gjort.
Det finnes også dårlig søkemotoroptimalisering, typen (Black hat) som kan være en skade for bedriften og nettstedet ditt.
Vær oppmerksom på dette når du søker råd eller hjelp med å optimalisere nettstedet ditt for å få bedre resultater.

La oss hjelpe deg med Søkemotoroptimalisering!
Ta kontakt med oss på kontakt@webaas.no

VI ØNSKER GJERNE Å HØRE FRA DEG!

Ta kontakt med oss idag for å gi oss muligheten til å lage nettbutikken du har drømt om! Om det er Magento eller WordPress, utvikler vi det meste! Ta kontakt nedenfor.