SEO tjenester

De fleste kjøp starter med et søk på Google. Med riktig SEO-optimalisering kan du vises når potensielle kunder søker etter noe som du tilbyr. Dette kan føre til at du får mye relevant trafikk til nettsiden din uten å betale for den.

N
SEO-audit av nettsiden din
N
Konkurranse-analyse / Keywords
N
Optimalisering av nettsiden for søkemotorer
N
Optimalisering av artikler/blogg for søkemotorer
N
Språkvask
Group-6-2-1
SEO

Hvor viktig er SEO?

De fleste kjøp starter med et søk på Google. Med riktig SEO-optimalisering kan du vises når potensielle kunder søker etter noe som du tilbyr. Dette kan føre til at du får mye relevant trafikk til nettsiden din uten å betale for den.

Hos Webaas kan vi hjelpe deg med å øke antallet leads ved å optimalisere nettsiden din for søkemotorer. En optimalisert nettside er en viktig del av å gjøre bedrifter synlige, og dette er noe vi kan hjelpe deg med.

Hva koster SEO?

Alle bedrifter er forskjellige og har ulike behov. Når du får et tilbud fra oss, vil det derfor være 100% tilpasset deg og din bedrift. Vi tar vanligvis mellom kr 5.000 – 20.000 i mnd, eller en timepris på kr 1.000 etter avtale. Alt ettersom størrelse på nettsiden.

Hvis du ønsker å øke synligheten og trafikken på nettsiden din, kan du kontakte oss i dag slik at vi kan hjelpe deg med å optimalisere nettsiden din for å få en høyere rangering på Google.

SEO analyse

Hva sier dette bilde deg? Kan du se hva som må jobbes med her?

Teknisk SEO.

For at nettstedet ditt skal bli vurdert av Google og andre søkemotorer, må du implementere flere tekniske SEO-prinsipper. For eksempel må du sørge for å inkludere relevante søkeord og meta-beskrivelser i nettstedets innhold, og å optimalisere nettstedets struktur og navigasjon.

Når det gjelder innholdet på nettstedet ditt, må du også være oppmerksom på hvordan du bruker overskrifter. Hovedoverskriften (H1) bør tydelig beskrive hva siden handler om, mens de andre overskriftene (H2, H3 osv.) kan brukes til å organisere og strukturere innholdet videre.

Det er også viktig å sørge for at alle interne og eksterne lenker fungerer som de skal. Hvis du har en lenke som bare heter «Les mer», bør det være klart hva som vil skje når noen klikker på den. Det kan være lurt å bruke mer beskrivende lenketekster for å gi brukerne en bedre forståelse av hva de kan forvente å finne på den aktuelle siden.

Til slutt er det verdt å merke seg at bilder kan være en viktig del av innholdet på nettstedet ditt, men det er viktig å sørge for at de er optimalisert for søkemotorer. Dette inkluderer å inkludere relevante filnavn og alt-tekst, samt å sørge for at bildene ikke er for store og tar lang tid å laste inn. Bruker du filnavn som f.eks. IMG_2281.JPG er dette dårlig butikk. Sørg for at filnavn på bildene som har sammenheng i artikkelen eller på siden. Du kan bruke dette verktøyet for å se hvor mange som søker på søkeordet ditt her, Wordstream.

Kontakt-design

Vi tilbyr en uforpliktende og gratis konsultasjon

Kontakt oss I dag