8 tips ved oppstart av nettbutikk

hvordan starte nettbutikk
danielaaserud_webaas

Skrevet av Webaas

25. juni 2019

      

Nedenfor får du gode råd ved oppstart av nettbutikk

Lag unike destinasjons-sider for bestemte emner Selv om du kanskje vil at alle skal komme gjennom inngangsdøren, dvs. hjemmesiden til nettstedet ditt, er ikke alltid det den beste strategien. En mer målrettet måte er å skape såkalte mål-sider som beskriver spesifikke emner. Hvis noen søker etter informasjon om f.eks. Et produkt som du tilbyr, bør besøkende ende opp på en slik side som bare er dedikert til det aktuelle emnet. Landings-sider konverterer i større grad enn hjemmesider på et nettsted.

La bildene bidra til å fortelle historien din Bilder du får gratis eller som du har kjøpt online, kan være vakre, men forteller de deg noe om deg og din bedrift?  Nei, de er for generelle.. Du kan bruke de noen steder på nettstedet ditt for å bidra til å bryte opp det som ellers ville være en tung tekstside, men når det gjelder produkter og mennesker, fungerer dine egne bilder best. Besøkende vil se hva de kjøper og hvem de skal kjøpe det fra.

Inkluder konfidensskapende innhold Forklar hvorfor firmaet ditt er unikt og kvalifisert til å tilby sine produkter eller tjenester. Gi noen detaljer om selskapets historie og prestasjoner. Ta med et bilde av eieren / grunnleggeren hvis det er relevant. Vurder å sette bort en side for referanse kunder eller case-studier. Kunder som gjør en erklæring om virksomheten din, har stor betydning for å skape tillit. Kunder kjøper fra selskaper de stoler på.

Hold nettstedet ditt oppdatert Hvis besøkende merker at innholdet ditt ikke er relevant, kan nettstedet ditt miste all troverdighet. Oppdater alltid nettstedet ditt, legg til og fjern all informasjon som er utdatert. Den siste delen av forrige setning er kritisk, så jeg håper du ikke vil savne det. Du bør ikke bare legge til innhold. Du må også fjerne alt som ikke lenger er relevant.

Bruk et enkelt oppsett Ingen liker søppel, og det inkluderer også besøkende på nettstedet ditt. Rene, enkle og organiserte nettsteder fungerer best. Jo mer intuitivt, jo bedre, slik at besøkende lett kan finne det de trenger.

Gjør det enkelt for besøkende å kontakte deg Legg kontaktinformasjonen din på flere steder, så det er lett å finne. Det skal alltid være høyst ett klikk unna. Ikke la besøkende jobbe for hardt for å nå deg, så kan du miste dem.

Hold skjemaene enkle Hvis nettstedet ditt har et skjema på kontakt-siden eller på en annen side, bør du stille så få spørsmål som mulig. Besøkende hater å fylle ut alle disse skjemafeltene, gjør vi ikke alle det? Og de vil nok ikke stole på deg nok til å gi deg all den informasjonen du ber om. Du vil selvfølgelig elske å få all den informasjonen, men det er ikke det dine besøkende foretrekker i utgangspunktet.

Gjør det perfekt eller så nært som mulig Stavekontroll og grammatiske feil gjør at du ser ut som en amatør. Det gjør også en dårlig formulering. Gjennomgå arbeidet ditt nøye, eller bedre enn, vurder å ansette en profesjonell tekstforfatter for å hjelpe deg med innholdet. I dagens informasjons-rike verden vil besøkende til nettstedet ditt sannsynligvis være utålmodig. Hvis de ikke raskt kan finne det de vil, vil de fortsette et annet sted. For å få en effektiv nettbutikk, må du levere ekte verdi. Sett dine besøkendes behov og ønsker først når du lager innholdet.

Lykke til med nettstedet ditt!

Ta kontakt med oss på kontakt@webaas.no

Webaas.no

Et godt eksempel på #1 rangering på Google

Klikk på bilde for å se resultatet på Google

Kontakt oss I dag

Prioriter kvalitet fremfor kvantitet

Ler mer om…

Velg riktig domenenavn

Velg riktig domenenavn

Domenenavn Både kunder og samarbeidspartnere forventer å finne informasjon om bedriftens tjenester på nett. For at...

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.