Hva kan wordpress brukes til

wordpress-2
danielaaserud_webaas

Skrevet av Webaas

5. august 2019

Publiseringsverktøyet WordPress kan benyttes til å lage blogg eller webside.  Wordpress er både gratis og et godt verktøy til å lage både avanserte og enkle websider.
Du behøver ikke å ha så mye erfaring og kunnskap om WordPress for at du skal lykkes med egen design på WordPress.

Hundrevis av mennesker har bygget opp dette publiseringsverktøyet.
Med utallige temaer og plugins tilgjengelig kan du transformere nettsiden din slik at den tilfredsstiller dine forventninger.
Over hele 80 millioner personer har benyttet WordPress for å designe sine blogger eller nettsider.

Hvorfor benytte WordPress som nettside (CMS)

Publiseringsverktøyet WordPress

Det er mange som mener at WordPress egner seg best til bare det å blogge. Dette er selvfølgelig sant, men i dag har WordPress bygget seg opp til å bli en av de mest populære CMS programvarene på markedet. Bokstavene CMS står for Content Management System. CMS er et innholdspubliserings- og styringssystem for web, som fungerer slik at mennesker uten kunnskap og erfaring med koding kan designe, publisere og sende innhold på en mobil applikasjon eller en nettside. WordPress fungerer meget godt som et CMS-system.

WordPress benytter du helt gratis
Du finner programvaren på nettet gratis. Du kan derfor både nedlaste, installere, benytte, endre og modifisere fritt. WordPress kan benyttes til å lage din hjemmeside eller en blogg. Med en åpen kildekode er det mulig å leke med, endre og studere. Med tanke på dette er det gjennom tiden blitt laget utallige plugins og temaer som er gratis å benytte.

For å benytte WordPress behøver du kun et webhotell og et domene som eksempelvis https://wordpress.com. Du finner enkelt frem til ulike leverandører av domener, og kan velge deg et .no uten noen problemer.

Det store fellesskapet WordPress
Med en åpen kildekode har WordPress blitt et felleskap som blir opprettholdt av en rekke mennesker som har egeninteresse i at WordPress skal vokse og bli vedlikeholdt.

Om du benytter WordPress blir du automatisk en del av fellesskapet der du kan nedlaste gratis temaer og plugins, samtidig som at du kan bistå felleskapet med blant annet utvikling og støtte av WordPress.

Det er enkelt å lære WordPress
Det er i dag tusenvis av mennesker over hele verden som benytter WordPress sine nettsider, og det dukker opp nye nettsider med base i WordPress hver dag. Årsaken til at mennesker raskt tilpasser seg WordPress er blant annet at WordPress er enkelt å lære seg, og ikke minst enkelt å benytte. Om du møter problemer av noe slag, finner du raskt dine svar ved å søke på Google. Om du behøver mer hjelp, kan du søke profesjonell hjelp og få bistand med en gang,

Søkemotoren til WordPress er SEO-vennlig
Programvaren WordPress er dannet med hjelp av kvalitetskoder og produserer en semantisk markup. Dette fører til at WordPress er meget attraktivt for populære søkemotorer som Google. Helt fra starten er WordPress designet med tanke på å være meget SEO-vennlig. I tillegg kan du gjøre WordPress enda mer SEO-vennlig ved å benytte en WordPress SEO-plugin. Selv om det finnes utallige å velge mellom, krever disse SEO plugins en god del kunnskap.

Er WordPress det beste alternativet?
WordPress stiller sterkt, og det er ingen grunn til å ikke benytte denne programvaren. Om du begynner å benytte WordPress, vil du helt klart fortsette med denne programvaren.

Vi vil på denne nettsiden komme med flere blogginnlegg med emnet WordPress, da det er mye nytt som blir publisert hver dag. Og selvfølgelig mange triks som vi vil lære bort.

Kontakt oss I dag

Ler mer om…