Møt dine kunder med en god nettside

god nettside
danielaaserud_webaas

Skrevet av Webaas

9. juli 2019

Møt dine kunder med en god nettside

De fleste bedrifter behøver i dag en nettside. En god nettside gir større muligheter for markedsføring av både din bedrift, tjenester og produkter.
I tillegg vil en god nettside styrke og utvikle dine relasjoner til både nye- og kunder som du allerede har.

Eksempelvis, vil en database kunne bistå bedriften din med å opprettholde en direkte og jevn kommunikasjon med dine kunder. Ved hjelp av en slik kommunikasjonskanal vil du alltid nå ut til din målgruppe på en bedre måte. Din bedrift kan utføre målrettet og oppsøkende markedsføring rettet mot de målgruppene som er ønskelig. En god planlegging er viktig.

Tilgjengelig 24 timer i døgnet
Med en god nettside vil din bedrift til enhver tid være tilgjengelig for potensielle og nåværende kunder, i motsatt til åpningstiden til fysiske kontorer og butikker.
Bedriftsinformasjonen vil alltid være online slik at alle kan besøke din nettside til enhver tid på døgnet.
Selv på nattestid vil det være mulig å nå ut til kunder ved både salg og markedsføring.
Overalt – til samtlige mennesker. Sjansen til å gå glipp av muligheten til salg er ikke tilstede.

Kunder forventer i dag at samtlige bedrifter innehar en god nettside, da nettsider blir avlagt et besøk uavhengig av tid på døgnet, spesielt når arbeidsdagen er ferdig.
Potensielle kunder vil definitivt vurdere- og inkludere en bedrift som innehar en nettside.

Slik utvider du ditt markedspotensial
Din bedrift har via internett mange muligheter til å øke sin kundekrets. Først og fremst er poenget å få brukere til å registrere seg på nettsiden, slik at du deretter kan sende ut et nyhetsbrev. I dette tilfellet er målrettet markedsføring er en av fordelene. Din bedrift kan slik utføre direkte markedsføring mot en allerede etablert målgruppe, som faktisk er interessert i dine tjenester og produkter. Fokuset til din bedrift blir enklere med kunnskap om hvem din kundegruppe er, hvor de befinner seg og hvilke interesseområder de innehar.

Bedriften får mange fordeler om brukere og kunder registrerer seg. Dette med tanke på markedsanalyser, adferd, tilbakemeldinger og kjøpemønster.
Informasjonen kan samlet benyttes i markedsføring og vil gi en økt forståelse av din bedrifts målgruppe.
Tidligere benyttet bedrifter millioner av kroner på nettopp dette. På denne måten vil bedriften din oppnå bedre kontakt direkte med målgruppen, og ikke minst oppnå en datainnsamling som er pålitelig.

Sterkere relasjoner med kunder
At en god nettside bistår bedrifter med direkte kundekontakt er det ingen tvil om. Det er utrolig nyttig at din bedrift er i kontinuerlig kontakt med kunder til enhver tid, selv om dette er en upersonlig kommunikasjon. En god kommunikasjon kan opprettholdes ved bruk av kontaktskjemaer og funksjoner som chat.
Dette er en ressursbruk som bedriften selv styrer og som kan følges opp på flere måter samtidig. Å være bedriftseier har aldri vært lettere!

Kontakt oss I dag

Ler mer om…