Nettside pris – hva koster en nettside? Enkel kalkulator

nettside pris, ny nettside, nettside
danielaaserud_webaas

Skrevet av Aaserud

8. september 2021

Nettside pris – Hva koster en nettside? Enkel kalkulator

En ny hjemmeside er en stor investering for de fleste bedrifter. Det er viktig at bedriftens budskap blir riktig forstått av mottaker. En profesjonell hjemmeside er derfor et viktig redskap for deg som ønsker å nå ut til potensielle kunder og samarbeidspartnere. Dette er en investering som kan gi gode resultater for deg som ønsker å markedsføre bedriften bedre.

En hjemmeside kan variere mye i forhold til de ulike aktørene som tilbyr denne tjenesten i dag. Derimot er dette en investering som kan gi gode resultater. Prisen på en hjemmeside vil sannsynligvis være de samme i 2022. Webaas vil fortsatt tilby rimelige hjemmesider til våre kunder. Det er alltid en glede å bidra til bedriftens synlighet på nett.

Har du ikke tid til å lese alt? Gå til priskalkulator

Det anbefales at du sammenligner nettside priser hos flere leverandører. Du kan da velge den leverandører som tilbyr den beste prisen. Det er imidlertid ikke alltid den rimeligste prisen som passer for deg. Vi har utviklet en enkel kalkulator hvor du kan sjekke ut pris for hjemmeside.

I vår priskalkulator kan du velge blant de tre ulike alternativene hjemmeside, nettbutikk og blogg / magasin. Dette er viktige valg for deg som ønsker å presentere bedriften på best mulig måte. I priskalkulatoren velger du selv hvilke alternativer som passer best for deg. Det er viktig at du blir fornøyd med det ferdige resultatet.

Vi jobber aktivt for å kunne tilby konkurransedyktige priser og hjemmesider, i forhold til andre aktører i dag.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om du ønsker mer informasjon om hjemmeside pris og design. Vi tilpasser oss dine ønsker og preferanser, ut fra hvordan du ønsker at bedriften skal fremstå på nett.

En profesjonell hjemmeside øker bedriftens synlighet

En ny hjemmeside gjør at bedriften raskt blir synlig på nett. Det er derfor viktig at bedriften  blir presentert på en oversiktlig måte. Dette ved bruk av både tekst, bilder og video. Det er viktig at potensielle kunder og samarbeidspartnere raskt får et innblikk i hva du kan tilby. Bedriftens kontaktinformasjon bør derfor være godt synlig på hjemmesiden.

Presenter bedriftens produkter i en nettbutikk

En hjemmeside kan tilby både nettbutikk og blogg/magasin. Vi kan utvikle en nettbutikk alene, eller i relasjon med hjemmesiden. Mange bedrifter velger å tilby nettbutikk i menyen som du finner tilgjengelig på hjemmesiden Du velger den løsningen som passer best for deg og din bedrift. Din totale nettbutikk pris vil være avhengig av hvilken løsning du velger.

Synliggjør bedriften ved bruk av blogg

For å øke synligheten hos Google og andre søkemotorer kan det være lurt å investere i en blogg. Du kan bruke blogg / magasin som en egen nettside, eller relatere dette til både hjemmeside og nettbutikk. I en blogg er det viktig at det fokuseres på søkeoptimalisert tekst og andre virkemidler, som øker synligheten på nett.

Sammenligne priser hos flere webdesignere

De fleste bedrifter velger å presentere bedriftens tjenester og produkter ved bruk av webside, nettbutikk eller bare en vanlig blogg. Dette gjør det enkelt å nå ut til kunder og potensielle samarbeidspartnere. Før du bestemmer deg for hvilken webutvikler du skal bruke, bør du sammenligne priser hos flere aktører.

Dette gjør du ved å kontakte de ulike webutviklerne som er tilgjengelig i dag. Når du undersøker nettside pris bør du være sikker på at du får det du har behov for. En profesjonell webdesigner vil gi deg pris på grunnlag av flere viktige faktorer. Du kan vanligvis få tilbud om flere alternativer, ut fra hvilket design du ønsker.

Hos Webaas jobber vi aktivt med å tilby websider som stiller sterkt i dagens marked. Du bestemmer selv hvilke tjenester du ønsker skal tilbys på websiden. Websiden kan tilpasses ut fra hvilken nettside pris som passer for deg. Vi jobber aktivt for å imøtekomme våre kunder sine ønsker, når det gjelder websidens design og utforming.

få utviklet den nye hjemmesiden med Webaas

Vi hos Webaas ønsker å tilby konkurransedyktige priser til både bedrifter og privatpersoner. Du bestemmer selv hvilken pris du ønsker at vi skal jobbe ut i fra. Dette ved bruk av en enkel kalkulator, som du finner på vår hjemmeside. Prisene vurderes blant annet ut fra når du ønsker at hjemmesiden skal bli ferdig.

Hurtiglevering er vanligvis dyrere enn en hjemmeside som ikke må leveres med en gang. Du kan derfor spare på å la Webaas levere hjemmesiden uten hast. Deretter velger du hvilken kvalitet du ønsker at hjemmesidens design skal ha. Velg antall undersider / menysider som skal tilbys på hjemmesiden. Vi tilbyr også flere funksjoner som kan brukes på hjemmesiden.

Du kan velge blant alternativer som bilder/video, kjøp av domenenavn, synlighet på Google og bruk av Instagram/Facebook konto. Vi designer også logo til bedriften din. Du kan velge blant flere funksjoner som livechat, blogg/artikler/nyheter, kontaktskjema og kostkalkulator. Hjemmesiden kan også inneholde et kart fra Google.

Hvor mye koster det for en ny hjemmeside?

Det anbefales at du undersøker priser hos flere webdesignere før du bestemmer deg for en løsning. En generell hjemmeside baseres hovedsakelig på arbeidets omfang. Du kan få tilbud om hjemmesider i mange prisklasser. Det er derfor opp til deg hvilken prisklasse du ønsker å forholde deg til.

Det kommer ann på hvilken type side du er på jakt etter. En side som inneholder både blogg og nettbutikk koster mer enn enkeltstående hjemmesider. Du bør derfor gjøre det klart for webutvikleren hvilken type hjemmeside, som passer bedriftens konsept. Hjemmesiden fungerer som bedriftens ansikt utad.

Det kan være dyrt for en bedrift å investere i en hjemmeside. En nyetablert bedrift har gjerne mange utgifter i etableringsfasen. Du kan derfor bruke tid på å lage en hjemmeside selv. Dette er en rimelige løsning enn å be en profesjonell webutvikler om å lage den.

Nettsidepakker – Velg blant 3 ulike prisklasser

Det er en rekke faktorer som er med å på avgjøre hvilken nettside pris som passer best. Det er derfor viktig at du har klart for deg hvilken type nettside du ønsker. Hvis du er usikker kan vi bistå deg med råd om hvilken nettside, som passer bedriften best. Sammen klarer vi å tilpasse både nettside og pris, slik at du blir fornøyd med resultatet.

Mange digitale byråer velger å ikke opplyse om de ulike prisklassene som tilbys for nettsider. Vi har valgt å ha våre priser tilgjengelig. Slik får du raskt et overblikk over hvilken type nettside pris vi kan tilby. Dette gjør det enklere å velge hvilken type design som passer best for deg og din bedrift.

For at du skal bli fornøyd kan vi skreddersy de ulike pakkene for deg. Dette gjør det enklere å tilpasse siden til dine ønsker. Du vil da få en hjemmeside med et unikt design, som fungerer for din bedrift. Vi jobber aktivt for å kunne tilby våre kunder en hjemmeside som fungerer. Dette vil på sikt føre til økt salg og god tilbakemelding fra dine kunder.

Malbasert hjemmeside «Ferdigmal» fra kr 4 590,- eks. mva.
Enkel hjemmeside «Mal blir benyttet, forsiden blir skreddersydd» fra kr 12 690,- eks. mva.
Skreddersydd hjemmeside «Alt utvikles fra bunn» fra kr 25 790,- eks. mva.

Malbasert hjemmeside

En Malbasert webside bygges hovedsakelig ved bruk av en ferdigdesignet mal. Denne hjemmesiden kan inneholde opptil fem undersider. Både tekst og bilder legges inn av oss. Vi utfører både revisjoner og endringer etter dine ønsker. En ny webside kan tilpasses dine behov. Det tilkommer en pris på kr 390,- / mnd for drift av hjemmeside.

Enkel hjemmeside

En Enkel webside blir utviklet ved å ta utgangspunkt i en mal. Forsiden vil imidlertid bli designet fra bunnen av. Du kan også velge hvor mange undersider hjemmesiden din skal ha. Både tekst og bilder vil bli lagt inn av oss. Du kan be om både revisjoner og endringer. Det tilkommer en kostnad på totalt kr 499,- / mnd for webhotell.

Skreddersydd hjemmeside

En skreddersydd webside utvikles fra bunnen av. Her får du derfor en unik hjemmeside med et design som spesielt er utviklet for din bedrift. Du får opp til 15 undersider på bedriftens nettside. Vi legger inn ønsket tekst og bilder. Websiden blir tilpasset synlighet på Google (Min bedrift). Det tilkommer en pris på 599,- / mnd. for webhotell.

Ønsker du en prat om kostnader for en bedrift nettside?
Send en melding!

Hvis du er usikker på om vi kan tilby en rimelig bedrift nettside som passer for deg, anbefaler vi at du tar kontakt. Vi skreddersyr en bedrift nettside etter dine ønsker. Vi har oppgitt veiledende priser. Dette tilsier at du kan få tilpasset en nettside ,som passer for akkurat din bedrift. En bedrift nettside ligger vanligvis på mellom kr 10 000,- og kr 30 000,- eks mva.

Samtlige bedrift nettsider leveres med en egen e-post adresse. Dette er en praktisk løsning som passer for de fleste bedrifter. Vi leverer en mobilvennlig nettside. Nettside design tilpasser seg derfor mobilskjermen på en effektiv måte. Dette bidrar til at dine kunder kan besøke nettsiden, ved bruk av mobilen og andre bærbare enheter.

Vi leverer en nettside med et unikt SSL-sertifikat. Dette tilsier at de største nettleserne viser nettsiden som sikker. Dette er en teknologi som bidrar til at kommunikasjon mellom webserver og nettleser krypteres. Vi tilbyr alltid kostnadsfri support om du skulle ha behov for råd og veiledning, i ettertid.

Undersider

Dette er viktig at nettsiden har et tema som gjenspeiler det bedriften kan tilby. Dette temaet vil danne grunnlaget for designet til nettsiden. En underside inneholder vanligvis unik informasjon som skal formidles til bedriftens kunder og samarbeidspartnere. Du velger selv hvor mange undersider du ønsker at nettsiden skal ha.

Tekst og bilder

I forbindelse med utformingen av nettsider er det viktig å se til at det er plass til både tekst og bilder. Innholdet er viktig for at du skal kunne formidle informasjon på riktig måte. Da unngår du misforståelser som lett kan oppstå. Det finnes mange måter å formidle innholdet på. Både tekst og bilder bør presenteres på en ryddig måte. Bilder kan kjøpes på f.eks Shutterstock.

Synlighet på Google (Min bedrift)

Vi kan tilrettelegge for at nettsiden kobles opp mot Google (Min bedrift). Dette tilsier at bedriften får sin egen profil hos Google. Hvis noen søker etter bedriftens navn eller tjenester, vil denne profilen bli synlig. Profilen viser blant annet lokasjon, åpningstider, tjenester og produkter. Potensielle kunder og samarbeidspartnere kan ta kontakt via profilen din.

seo nettside
SEO vennlig nettside

Når det skal skrives innhold, er det viktig at det tas hensyn til SEO. Vi bistår deg med å gjøre nettsiden SEO vennlig. En SEO vennlig side vil øke synligheten hos søkemotorer som blant annet Google. Ved riktig bruk av SEO vil nettsiden din bli plassert høyt opp i resultater, i de mange søkemotorene.

Mobilvennlig nettside

De fleste bruker i stor grad mobilen i dag. Dette er en av grunnene til at vi tilrettelegger for en mobilvennlig nettside. Nettsiden tilpasser seg effektivt skjermen til mobil og andre bærbare enheter. Både produkter og tjenester blir derfor lett tilgjengelig ved bruk av mobilen. Du kan også se videoer som publiseres på nettsiden.

Revisjoner og endringer

Vi jobber aktivt for at du skal bli fornøyd med nettsiden som vi har utformet. Dette er en av grunnene til at vi tilbyr revisjoner og endringer, uten ekstra kostnader. Vi tilpasser nettsiden helt til du blir fornøyd med både design og innhold. Det er viktig at nettsiden formidler bedriftens budskap og tjenester på en effektiv måte.

E-post adresse

De fleste bedrifter kommuniserer med sine kunder og samarbeidspartnere via e-post. Det er derfor viktig at denne e-posten fremstår som profesjonell. Vi tilbyr derfor en e-postadresse som kan brukes i relasjon med nettsiden. Dette er en tjeneste som raskt gjør det enklere for bedriften å kommunisere med kunder og potensielle samarbeidspartnere.

Fri support

Det er alltid spennende når nettsiden er ferdig designet. Det er viktig at den fungerer slik den skal. Det er derimot ikke alltid like enkelt å sette seg inn i de ulike funksjonene. Det er også viktig at en ny nettside kan brukes av både deg og dine ansatte. Vi tilbyr derfor fri support til våre kunder som bruker en nettside som er levert av Webaas.

SSL-sertifikat

Stadig flere setter pris på at dagens nettsider er sikre å bruke. Dette er en egenskap som vurderes av de ulike nettleserne. Det er derfor viktig at nettsiden utvikles med utgangspunkt i et SSL-sertifikat. SSL står for Secure Sockets Layer. Dette er en teknologi som sikrer at kommunikasjonen mellom en webserver og nettleser, foregår på en sikker måte.

Hjemmeside eller nettside  – hva er riktig?

Det er ikke alltid like enkelt å vite om ordet hjemmeside eller nettside, er en riktig betegnelse. Du kan bruke både hjemmeside, nettside og webside. Derimot er nettside det ordet som det søkes mest på nett. Vi velger derfor å bruke nettside. Du bestemmer selv om nettside er et ord du ønsker å bruke i denne sammenhengen.

En ny nettside kan fungere som en effektiv markedsføringskanal for bedriften. Dette er et effektivt verktøy for deg som ønsker å nå ut til både kunder og samarbeidspartnere. Du bør derfor bruke tid på utformingen av nettsiden. Dette er en jobb som en profesjonell webutvikler kan gjøre for deg. Det trenger ikke å være dyrt med en ny nettside.

En nettside bør inneholde relevant tekst og annet innhold som er lett forståelig for leseren. Du kan bruke mange virkemidler, som blant annet bilder og video. Det er også vanlig å tilby en nettbutikk og blogg. Dette gjør det enklere å selge produkter og tjenester på nett. Bedriftens kontaktinformasjon bør komme tydelig frem på nettsiden.

webhotell nettside
Se oppdaterte priser for webhotell inkl. drift av nettside

Alle nettsider fungerer ved bruk av webhoteller eller server. Dette er noe som du må ha tilgjengelig før arbeidet med nettsiden kan påbegynnes. Vi kan selvsagt bistå i forbindelse med bruk av webhotell. Vi drifter nettsiden på en sikker og effektiv måte.
Se oppdaterte priser for webhotell, inkl. drift av nettside.

Opplæring i driften av nettsiden

Når nettsiden leveres er det viktig at du får opplæring i hvordan den skal driftes. Det er meningen at du skal kunne administrere denne nettsiden selv. Vi sørger for at du får den opplæringen som er nødvendig i forbindelse med nettsiden. Du trenger derfor ikke bekymre deg for om du ikke klarer å utføre dette arbeidet selv.

Gratis nettside er ikke alltid best

En nettside kan være en kostbar investering for bedriften. Det er ikke alle som velger å investere i en nettside. Derimot kan du velge en gratis nettside, om du ønsker det i stedet. Det finnes en rekke gratis maler som kan brukes i dag. Derimot er det ikke sikkert at resultatet blir vellykket. Det er viktig at bedriften fremstår som profesjonell og seriøs utad.

Mange velger allikevel å lage bedriftens nettside selv. Dette ved bruk av en mal, som allerede er tilgjengelig på nett. Derimot er det mye å sette seg inn i. Denne prosessen tar gjerne mye tid i begynnelsen. Du kan risikere at det ikke er like enkelt å utføre endringer i fremtiden. Nettsiden må ofte bygges på nytt igjen.

Hvis du ønsker å bygge en nettside selv, bør du først finne et domene som passer. Domenet bør representere bedriften utad. Det enkleste er å bruke en mal som forenkler jobben med utformingen av nettsiden. Du bør ha fokus på å fremme bedriftens tjenester og produkter. Design av nettside spiller også stor rolle. Stadig flere bedrifter velger også å koble nettsiden til bedriftens sosiale mediekanaler.

Bygg nettsiden innenfor budsjetterte rammer

Før arbeidet med nettsiden påbegynnes, bør du planlegge godt. Du bør være nøye med hvordan nettsiden fremstilles på nett. Det er viktig å huske på at bedriftens nettside gjenspeiler kvaliteten på det bedriften tilbyr. Uavhengig av om du ønsker å ta utgangspunkt i en mal eller skreddersydd nettside, er innholdet viktig.

Vi kan bygge en rimelig ny nettside til bare kr 5 000,-. Du kan da velge blant 10 ferdigmaler som kan brukes som utgangspunkt. Dette er en løsning som likevel er praktisk for deg som ønsker en rimelig løsning. Du kan be om endringer eller utvidelser senere. Du er ikke fastlåst til den ferdige malen som du velger å bruke.

Nettsiden er en viktig kommunikasjonskanal for bedriften din. En ny nettside tiltrekker seg besøkende som potensielt kan bli nye kunder og samarbeidspartnere. Dette er derfor en viktig markedsføringskanal som det bør brukes tid på. En rimelig nettside kan bli noe begrenset for seriøse bedrifter.

  • Hvor viktig er nettsiden for din bedrift?
  • Hva slags nettside skal du ha?
  • Hva skal nettsiden din representere?
  • Er det en primærkanal for å nå ut til potensielle kunder?
  • Hvilket inntrykk ønsker du å gi de som besøker nettsiden?
  • Hva er planen med nettsiden på sikt?
Bruk av ferdige maler til ny hjemmeside

Det er mulig å bruke ferdigmaler når en ny hjemmeside skal utformes. Dette er en rimeligere løsning for deg som ønsker en nettside til bedriften. Du kan selvsagt forsøke selv, før du ber om profesjonell hjelp. Før du begynner bør domenet være ferdig registrert. Dette domenet bør hovedsakelig være bedriftsnavnet.

En mal er et nettside design som er standardisert for bruk. Det eneste du trenger å gjøre er å legge inn det innholdet du selv ønsker. Dette kan være informasjon som du mener fremhever bedriften din. Det er vanlig å bruke både bilder, tekst og video. Ved bruk av mal kommer du raskt i gang med design og innhold.

En mal er derimot ikke like sikker når det gjelder personvern og lignende. Det er viktig at du ser til at personopplysninger blir godt ivaretatt. En mal kan sannsynligvis være en god løsning om du skal ha en vanlig nettside. Derimot krever enkelte nettsider at du oppgir personlige opplysninger i et kontaktskjema eller ved innlogging.

Bedre resultat med skreddersydde nettsider

Selv om du kan oppnå tilfredsstillende resultater ved bruk av en mal, vil en skreddersydd nettside være en bedre løsning. En av de viktigste grunnene til dette er at nettsidens sikkerhet blir godt nok ivaretatt. Personopplysninger bør ivaretas best mulig. Du unngår da at opplysninger kommer på avveie.

En skreddersydd nettside vil også være enklere å synliggjøre i Google og andre søkemotorer. En mal bruker gjerne unødvendige koder for å fungere., Dette kan føre til at du får mindre besøkende til nettsiden. Det sies at Google er den mest brukte søkemotoren i dag. Det anbefales derfor at du tilpasser en ny nettside for søk på Google.

Det er viktig at nettsiden oppdateres jevnlig. Selv WordPress sine maler krever at nettsiden oppdateres og vedlikeholdes. En skreddersydd nettside kan utvikles videre etter at den er ferdig. Den kan oppdateres med nytt innhold når du selv ønsker. Mange velger likevel å bruke en ferdigmal i forbindelse med utviklingen av en ny nettside.

  • Ivareta personopplysninger og annen viktig informasjon.
  • Synlighet i Google og andre søkemotorer.
  • Jevnlig oppdatering og sjekk av nettsiden.
  • Muligheter for videre utvikling og endring av nettsiden.
Bruk av responsive nettsider

Stadig flere bedrifter velger å tilby en nettside som skal fremme bedriftens budskap, produkter eller tjenester. I dag bruker de fleste mobilen, i det som gjerne er et hektisk hverdagsliv. Dette tilsier at bedriften bør investere i en responsive nettsider. Responsive nettsider tilpasser seg effektivt skjermen til mobil og andre bærbare enheter.

Ved bruk av responsive nettsider blir nettsiden mer brukervennlig for besøkende. Slike nettsider er også mer søkbare hos Google og andre populære søkemotorer. Nettsiden bør tiltrekke seg oppmerksomheten til kunder og potensielle samarbeidspartnere med en gang. Deretter er det viktig at den som besøker nettside, ikke forlater nettsiden med en gang.

For at nettsiden skal gi et godt førsteinntrykk bør den fremstå både ryddig og brukervennlig. Dette gjøres ved å tilpasse tekst og innhold på en tilfredsstillende måte. Menyer og andre funksjoner bør være ryddig og lett tilgjengelig. Undersider bør være utformet på riktig måte. Slik blir en ny nettside i større grad synlig på nett.

Nødvendig vedlikehold av nettsiden

Når en ny nettside er ferdig utviklet bør det foretas jevnlig vedlikehold av nettsiden. Det er mange grunner til at vedlikehold er viktig. Det skjer stadig  endringer innad i bedriften. Dette kan være endring av produkter og tjenester som tilbys. Det kan også være endring av bedriftens organisasjonsstruktur. Det derfor viktig at du oppdaterer nettsiden tilsvarende.

Det utvikles stadig innovative teknologier som gjør at nettsiden bør oppdateres i henhold til dagens standard. En profesjonell webutvikler holder seg stadig oppdatert på endringer i bransjen. Dette kan være i forhold  til både søkemotor-algoritmer og plugins. Dette er oppdateringer som bidrar til at nettsiden  er oppdatert når det gjelder søkemotoroptimalisering og sikkerhet.

Etter at en ny nettside er lansert bør det jobbes med søkemotor ranking. Det er derfor viktig med stadig optimalisering i forhold til dagens standarder. Det er også viktig å sørge for at det blir tatt backup. Dette for å unngå at nettsiden krasjer eller av en eller annen grunn ikke fungerer, slik den skal.

formål med nettside
Hva er formålet med nettsiden?

De fleste bedrifter investerer i en nettside som kan presentere bedrifter utad på nett. Dette er et viktig digitalt verktøy i dag. Ved å være synlig på nett øker du synligheten av dine tjenester og produkter. Det er viktig at den kan konkurrere med tilsvarende bedrifter. Digital markedsføring blir derfor stadig mer vanlig.

Det er ikke alltid like enkelt å planlegge nettsidens funksjon og innhold. En profesjonell webutvikler vil bistå deg i forbindelse med dette arbeidet. Det er viktig å ta hensyn til bedriftens målsetninger. Dette kan være å øke salg av tjenester og produkter. Du kan også oppnå økt fokus på bedriftens fokus og målsetninger.

En nettside kan være en effektiv kommunikasjonskanal på nett. Bedriften får muligheten til å vokse i takt med etterspørselen. Dette er derfor en av grunnene til at en ny nettside kan være en lønnsom investering. Det er derfor viktig å bruk tid på utvikle en nettside som gjenspeiler bedriftens mål og verdier.

Link til bedriftens sosiale mediekanaler

Mange bedrifter ønsker å øke bedriftens synlighet ved bruk av både nettside, nettbutikk og blogg/magasin. Det er også mulig å koble bedriftens nettsider med sosiale medier som Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn. Strategisk bruk av sosiale medier kan bidra til at du når ut til flere potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Det anbefales derfor at du legger inn linker til bedriftens sosiale mediekanaler. Dette vil gjøre det enklere å utføre digital markedsføring på alle plattformer samtidig. På denne måten når du ut til flere mennesker på en gang. Før du bestemmer deg for hvilke sosiale kanaler som passer, bør du definere bedriftens målgruppe.

Det er ikke sikkert at din målgruppe liker å bruke sosiale medier som Facebook og Instagram. Du kan da jobbe med å promotere bedriften på sosiale mediekanaler som Twitter og LinkedIn. Mange bedrifter velger å bruke alle sosiale mediekanaler i forbindelse med digital markedsføring. Før du begynner bør du imidlertid bruke tid på planlegging.

Nettsiden er bedriftens ansikt utad

De fleste bedrifter jobber aktivt med digital markedsføring. Dette er en av årsakene til at mange bedrifter når ut til mange kunder og interessenter. En ny nettside fungerer på mange måter som bedriftens ansikt utad. Dette er en fordel for deg som ønsker å fremme bedriftens visjon målsetninger på nett.

Ved å markedsføre bedrifter på nett kan du raskt øker salget av både tjenester og produkter. Det er derfor viktig at du presenterer bedriften på riktig måte. Du bør derfor bruke tid på å utforme navn, logo og lignende før du presenterer dette på nett. Dette er viktig at besøkende raskt får riktig inntrykk av det bedriften kan tilby.

Nettside pris bestemmes ut fra hvordan du ønsker at nettsiden skal utformes. Ved å ta kontakt med en profesjonell webutvikler vil det bli tilrettelagt for det videre arbeidet. Det er viktig at både du og webutvikler forstår hverandre godt. Bedriften bør presenteres slik at den fremstår i henhold til gjeldende verdier og målsetninger.

Finn riktig målgruppe for nettsiden

Dette er ikke alltid like enkelt å finne bedriftens målgruppe. Det er derimot viktig å finne bedriftens målgruppe før du begynner med digital markedsføring. Dette er med på å avgjøre hvem du skal rette markedsføringen mot. Du kan ta utgangspunkt i produktene og tjenestene du tilbyr, når du skal finne målgruppen.

Deretter kan du velge å utøve markedsføringen direkte mot bedriftens målgruppe. Du unngår da å bruke unødige kostnader på markedsføring som ikke fungerer. Fornøyde kunder og samarbeidspartnere anbefaler gjerne bedriften videre til andre potensielle kunder. Dette kan sies å fungere som en kjedereaksjon.

En nettside pris kan også avgjøres ut fra hvilken målgruppe du ønsker å fokusere på. Du kan vurdere om målgruppen din er liten eller stor. Det er også avgjørende hvilke produkter og tjenester, som skal markedsføres. Enkelte målgrupper stiller gjerne flere krav enn andre. Dette kan derfor ha innvirkning på hvordan nettsiden skal bygges opp.

Hvilke tjenester eller produkter skal tilbys?

De fleste bedrifter vet allerede hva som skal tilbys målgruppen. Det er derfor ingen sak å tilrettelegge for digital markedsføring direkte til målgruppen. Du kan derimot også utvikle en tjeneste eller et produkt, med utgangspunkt i målgruppen. Dette er gjerne aktuelt om du skal videreutvikle et produkt.

Mange bedrifter jobber kontinuerlig med å tilfredsstille målgruppens krav og forventninger. Det er da viktig at bedriften klarer å fornye seg. For å øke omsetningen kan det være nødvendig å tilby flere produkter, opplevelser eller tjenester. Det er opp til deg hvordan du ønsker å jobbe i forbindelse med videreutvikling av bedriften.

En nettside pris avgjøres gjerne av hva du skal tilby og hvordan dette skal presenteres. Mange bedrifter velger å tilby en nettbutikk. Det kan da være nødvendig med en blogg eller tilsvarende. Det er også vanlig å bruke sosiale medier når en nettbutikk skal markedsføres. Bedriftens produkter og tjenester må stadig tilpasses målgruppen.

Hva skal nettsiden inneholde?

Det er ikke alltid like enkelt  vite hva en ny nettside skal inneholde. En nettside pris er også avhengig av innholdet som presenteres på nettsiden. Det anbefales at du forhører deg om hvilken pris som passer for deg og din bedrift. Prisen fastsettes gjerne av antall undersider og om den skal tilby nettbutikk eller blogg.

Det er viktig at nettsiden inneholder en god presentasjon av dine produkter og tjenester. Førsteinntrykket bør være tilfredsstillende for at den skal kunne tiltrekke nye kunder og interessenter. Nettsiden bør være profesjonelt utformet. Den bør også ha et design som både er brukervennlig og oversiktlig.

Nettsiden blir oversiktlig om du bruker menyer og undersider. Det blir da enklere å finne frem til den informasjonen, som potensielle kunder er på jakt etter. Den bør også være utviklet for å brukes på mobil og andre bærbare enheter. Dette bidrar til at dine kunder og samarbeidspartnere kan besøke nettsiden når de selv ønsker.

Bruk en praktisk sidestruktur

Ved bruk av en god sidestruktur vil de besøkende enkelt kunne navigere seg frem på nettsiden. En god sidestruktur er spesielt viktig for deg som driver nettbutikk. Sidestrukturen holder orden på produktkategoriene og priser. Dette er enkelt å finne frem til oversiktlige bilder med salgbar produktinformasjon.

Bruk av søkeoptimalisert tekst – SEO

En ny nettside bør inneholde informativ og SEO vennlig tekst. En SEO vennlig tekst gjør at nettsiden blir mer synlig hos Google og andre søkemotorer. Mange bedrifter velger derfor å bruke en SEO vennlig blogg. Det brukes også linker og andre virkemidler, som skal øke synligheten på nett. En profesjonell webutvikler kan gi deg råd om bruk av SEO.

Fremheve innholdet med bilder

Det er viktig at bedriftens nettside fremstår som oversiktlig og interessant. Det brukes derfor en del bilder på nettsider i dag. Du kan bruke private og profesjonelle bilder som er tatt i bedriftssammenheng. En rekke aktører tilbyr gratis bilder til bruk på blogg, i magasiner og andre typer nettsider.

Stadig mer bruk av videoer på nettsider

Det benyttes stadig mer videoer på bedrifters nettsider. Det er mange grunner til at video blir mer brukt enn tidligere. Mange foretrekker bruk av video i stedet for tekst. Dette da video kan gi et sterkere inntrykk, enn bare tekst. Bedriftens kunder kan se videoer på mobilen i en hektisk hverdag. Video er derfor et nyttig markedsføringsverktøy i dag.

En blogg bidrar til flere besøkende

En oppdatert bedriftsblogg vil føre til flere besøkende til nettsiden. En blogg kan brukes til både bedriftens nettside og nettbutikk. Du kan også bruke SEO vennlig tekst for å øke synligheten hos Google og andre søkemotorer. En blogg er også en god mulighet til å markedsføre produkter og tjenester.

Bruk av plugin på nettsiden

En nettside pris bestemmes gjerne av hvor mange plugin du ønsker å bruke. Plugin er en programvare som øker funksjonaliteten til nettsiden. Dette gjør at den blir mer interessant for besøkende. Det er mange funksjonelle plugin å velge mellom i dag. Det er også viktig at en plugin jevnlig oppdateres. Slik opprettholder du funksjonaliteten til hver enkel plugin.

Fremhev bedriftens produkter med nettbutikk

En nettside pris avgjøres i stor grad av hvilke funksjoner du ønsker å tilby dine besøkende. En oversiktlig nettbutikk fungerer som en effektiv salgskanal. Dette er derfor et effektivt verktøy for deg som ønsker å selge produkter. En nettbutikk kan presenteres sammen med en statisk nettside og blogg. Dette øker synligheten på nett.

Aktiv bruk av digital markedsføring

For å øke trafikken til bedriftens nettside brukes digital markedsføring. Slik når du raskt ut til bedriftens målgruppe. Målgruppen defineres ut fra blant annet kjønn, demografi, alder og interesser. I enkelte tilfeller vil målgruppen bli tiltrukket av det bedriften tilbyr. Den digitale markedsføringen utføres ved bruk av SEO vennlig tekst, annonser og bilder.

Få en god nettside pris til din bedrift

Det er viktig at du blir fornøyd med den nettsiden som vi tilbyr. Nettsiden utvikles på grunnlag av dine ønsker. Du bør derfor tenke nøye gjennom hvilken type nettside du er på jakt etter. Både målgruppe og digital markedsføring er viktig, for at du skal tiltrekke deg kunder. Du bestemmer selv hvilken nettside pris som passer for bedriften din.

Bruk gjerne priskalkulatoren for å finne riktig pris på den nettsiden du har behov for. Denne priskalkulatoren gir deg en god pekepinn på hvilken nettside pris som passer for din bedrift. Hvis du er usikker kan Webaas bistå deg med faglig veiledning. Vi tilpasser nettsiden til dine behov og forventninger.

Et godt eksempel på #1 rangering på Google

Klikk på bilde for å se resultatet på Google

Kontakt oss I dag

Prioriter kvalitet fremfor kvantitet

Ler mer om…

Velg riktig domenenavn

Velg riktig domenenavn

Domenenavn Både kunder og samarbeidspartnere forventer å finne informasjon om bedriftens tjenester på nett. For at...

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *