Hva koster en nettside? Se prisene våre – enkel kalkulator

nettside pris, ny nettside, nettside
danielaaserud_webaas

Skrevet av Webaas

8. september 2021

Nettside pris – Hva koster en nettside?
Enkel kalkulator

En ny hjemmeside er en stor investering for de fleste bedrifter. Det er viktig at bedriftens budskap blir riktig forstått av mottaker. En profesjonell hjemmeside er derfor et viktig redskap for deg som ønsker å nå ut til potensielle kunder og samarbeidspartnere. Dette er en investering som kan gi gode resultater for deg som ønsker å markedsføre bedriften bedre.

Ulike aktører tilbyr i dag en bred variasjon av hjemmesider, hver med sine unike egenskaper. Likevel forblir investeringen i en velutformet hjemmeside en pålitelig vei til å oppnå positive resultater. Prisstrukturen for hjemmesider ventes å holde seg stabil gjennom 2024. Webaas vil fortsatt kunne tilby kostnadseffektive hjemmesideløsninger til våre kunder. Det er alltid en glede å kunne bidra til å øke bedrifters synlighet på nettet.

HAR DU IKKE TID TIL Å LESE ALT?
TRYKK HER FOR Å GÅ TIL PRISKALKULATOR

Det anbefales å foreta en sammenligning av nettsidepriser fra forskjellige leverandører. På denne måten kan du velge den leverandøren som tilbyr den mest gunstige prisen. Det er likevel viktig å understreke at det ikke alltid er den rimeligste prisen som er den mest passende for dine behov. Vi har utviklet en brukervennlig kalkulator som gir deg muligheten til å undersøke prisen for din hjemmeside.

Vår priskalkulator gir deg alternativene hjemmeside, nettbutikk, og blogg/magasin, slik at du kan ta viktige beslutninger for å presentere din bedrift på best mulig måte. I kalkulatoren har du friheten til å velge de alternativene som passer best for dine behov. Det er av ytterste viktighet at du er tilfreds med det endelige resultatet.

Vi jobber aktivt for å kunne tilby konkurransedyktige priser for våre hjemmesideløsninger sammenlignet med andre aktører i dagens marked.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale hvis du ønsker mer informasjon om priser og design for din hjemmeside. Vi tilpasser oss dine ønsker og preferanser, slik at bedriftens nettprofil reflekterer dine mål og verdier på en tilfredsstillende måte.

EN PROFESJONELL HJEMMESIDE ØKER BEDRIFTENS SYNLIGHET

En velutformet og profesjonell hjemmeside spiller en avgjørende rolle i dagens digitale landskap. Den fungerer som ditt virtuelle ansikt utad, og er ofte det første inntrykket potensielle kunder får av bedriften din. En hjemmeside gir ikke bare essensiell informasjon, men den reflekterer også bedriftens troverdighet og engasjement for kvalitet. Ved å investere i en profesjonell hjemmeside, kan du styrke din bedrifts synlighet online, tiltrekke deg flere besøkende og bygge varige forbindelser med dine målgrupper.

PRESENTER BEDRIFTENS PRODUKTER I EN NETTBUTIKK

En hjemmeside kan tilby både nettbutikk og blogg/magasin. Vi kan utvikle en nettbutikk alene, eller i relasjon med hjemmesiden. Mange bedrifter velger å tilby nettbutikk i menyen som du finner tilgjengelig på hjemmesiden Du velger den løsningen som passer best for deg og din bedrift. Din totale nettbutikk pris vil være avhengig av hvilken løsning du velger.

SYNLIGGJØR BEDRIFTEN VED BRUK AV BLOGG

Ønsker du å gi din bedrift en sterkere synlighet og et dypere forhold til kundene? En blogg kan være nøkkelen til å oppnå nettopp det. Gjennom regelmessige blogginnlegg kan du dele verdifull innsikt, fagkunnskap og relevante nyheter som ikke bare etablerer deg som en pålitelig autoritet innen din bransje, men også engasjerer målgruppen din på en meningsfull måte. Ved å synliggjøre bedriftens ekspertise og lidenskap gjennom en blogg, kan du bygge tillit, skape diskusjon og tiltrekke deg nye muligheter.

NY HJEMMESIDE MED WEBAAS

Vi hos Webaas ønsker å tilby konkurransedyktige priser til både bedrifter og privatpersoner. Du bestemmer selv hvilken pris du ønsker at vi skal jobbe ut i fra. Dette ved bruk av en enkel kalkulator, som du finner på vår hjemmeside. Prisene vurderes blant annet ut fra når du ønsker at hjemmesiden skal bli ferdig.

Hurtiglevering er vanligvis dyrere enn en hjemmeside som ikke må leveres med en gang. Du kan derfor spare på å la Webaas levere hjemmesiden uten hast. Deretter velger du hvilken kvalitet du ønsker at hjemmesidens design skal ha. Velg antall undersider / menysider som skal tilbys på hjemmesiden. Vi tilbyr også flere funksjoner som kan brukes på hjemmesiden.

Du kan velge blant alternativer som bilder/video, kjøp av domenenavn, synlighet på Google og bruk av Instagram/Facebook konto. Vi designer også logo til bedriften din. Du kan velge blant flere funksjoner som livechat, blogg/artikler/nyheter, kontaktskjema og kostkalkulator. Hjemmesiden kan også inneholde et kart fra Google.

HVOR MYE KOSTER DET FOR EN HJEMMESIDE?

Det anbefales at du undersøker priser hos flere webdesignere før du bestemmer deg for en løsning. En generell hjemmeside baseres hovedsakelig på arbeidets omfang. Du kan få tilbud om hjemmesider i mange prisklasser. Det er derfor opp til deg hvilken prisklasse du ønsker å forholde deg til. Får du bedre tilbud av et annet byrå? Vi matcher prisen!

Det kommer ann på hvilken type side du er på jakt etter. En side som inneholder både blogg og nettbutikk koster mer enn enkeltstående hjemmesider. Du bør derfor gjøre det klart for webutvikleren hvilken type hjemmeside, som passer bedriftens konsept. Hjemmesiden fungerer som bedriftens ansikt utad.

Det kan være dyrt for en bedrift å investere i en hjemmeside. En nyetablert bedrift har gjerne mange utgifter i etableringsfasen. Alle kan lage sin egen hjemmeside, men det er mange faktorer man må tenke på for å bli synlig på Google. Det er ikke bare å sette opp en nettside, dessverre.

Mange digitalbyråer velger å ikke opplyse om de ulike prisklassene som tilbys for websider. Vi har valgt å ha våre priser tilgjengelig. Slik får du raskt et overblikk over hvilken type nettside pris vi kan tilby.

For at du skal bli fornøyd kan vi skreddersy de ulike pakkene for deg. Dette gjør det enklere å tilpasse siden til dine ønsker. Du vil da få en hjemmeside med et unikt design, som fungerer for din bedrift. Vi jobber aktivt for å kunne tilby våre kunder en hjemmeside som fungerer. Dette vil på sikt føre til økt salg og god tilbakemelding fra dine kunder.

Malbasert hjemmeside «Ferdigmal» fra kr 8 590,- eks. mva.
Enkel hjemmeside «Mal blir benyttet, forsiden blir skreddersydd» fra kr 17 690,- eks. mva.
Skreddersydd hjemmeside «Alt utvikles fra bunn» fra kr 29 790,- eks. mva.

MALBASERT HJEMMESIDE

En Malbasert webside bygges hovedsakelig ved bruk av en ferdigdesignet mal. Denne hjemmesiden kan inneholde opptil fem undersider. Både tekst og bilder legges inn av oss. Vi utfører både revisjoner og endringer etter dine ønsker. En ny webside kan tilpasses dine behov.

ENKEL HJEMMESIDE

En enkel webside blir utviklet ved å ta utgangspunkt i en mal. Forsiden vil imidlertid bli designet fra bunnen av. Du kan også velge hvor mange undersider hjemmesiden din skal ha. Både tekst og bilder vil bli lagt inn av oss, så lenge du sender oss innholdet.

SKREDDERSYDD HJEMMESIDE

En skreddersydd webside utvikles fra bunnen av. Her får du derfor en unik hjemmeside med et design som spesielt er utviklet for din bedrift. Du får opp til 15 undersider på bedriftens nettside. Vi legger inn ønsket tekst og bilder. Websiden blir tilpasset synlighet på Google (Min bedrift).

Du kan be om både revisjoner og endringer. Garantert fornøyd!

Ønsker du en prat om kostnader?
Send en melding!

Hvis du er usikker på om vi kan tilby en rimelig side som passer for deg, anbefaler vi at du tar kontakt. Vi skreddersyr en bedriftside etter dine ønsker. Vi har oppgitt veiledende priser. Dette tilsier at du kan få tilpasset en nettside ,som passer for akkurat din bedrift. Utvikling av et nettsted ligger vanligvis på mellom kr 10 000,- og kr 50 000,- eks mva.

Samtlige bedriftsnettsider leveres med en egen e-post adresse. Dette er en praktisk løsning som passer for de fleste bedrifter. Vi leverer en mobilvennlig nettside. Nettside design tilpasser seg derfor mobilskjermen på en effektiv måte. Dette bidrar til at dine kunder kan besøke websiden,, ved bruk av mobilen og andre bærbare enheter.

Vi leverer en hjemmeside med et unikt SSL-sertifikat. Dette tilsier at de største nettleserne viser nettsiden som sikker. Dette er en teknologi som bidrar til at kommunikasjon mellom webserver og nettleser krypteres. Vi tilbyr alltid kostnadsfri support om du skulle ha behov for råd og veiledning, i ettertid.

UNDERSIDER

Det er viktig at nettsiden har et design som gjenspeiler det bedriften kan tilby. Designet vil danne grunnlaget for nettsiden. En underside inneholder vanligvis unik informasjon som skal formidles til bedriftens kunder og samarbeidspartnere. Du velger selv hvor mange undersider du ønsker. En underside kan være «Om Oss», «Kontakt Oss», «Tjenester» osv..

TEKST OG BILDER

I forbindelse med utformingen av nettsider er det viktig å se til at det er plass til både tekst og bilder. Innholdet er viktig for at du skal kunne formidle informasjon på riktig måte. Da unngår du misforståelser som lett kan oppstå. Det finnes mange måter å formidle innholdet på. Både tekst og bilder bør presenteres på en ryddig måte. Bilder kan kjøpes på f.eks Shutterstock , Istockphoto og Adobe Stock

SYNLIGHET PÅ GOOGLE (MIN BEDRIFT)

Vi kan tilrettelegge for at nettsiden kobles opp mot Google (Min bedrift). Dette tilsier at bedriften får sin egen profil hos Google. Hvis noen søker etter bedriftens navn eller tjenester, vil denne profilen bli synlig. Profilen viser blant annet lokasjon, åpningstider, tjenester og produkter. Potensielle kunder og samarbeidspartnere kan ta kontakt via profilen din.

seo nettside
SEO VENNLIG NETTSIDE

Når det skal skrives innhold, er det viktig at det tas hensyn til SEO. Vi bistår deg med å gjøre nettsiden SEO vennlig. En SEO vennlig side vil øke synligheten hos søkemotorer som blant annet Google. Ved riktig bruk av SEO vil nettsiden din bli plassert høyt opp i resultater, i de mange søkemotorene.

MOBILVENNLIG NETTSIDE

De fleste bruker i stor grad mobilen i dag. Dette er en av grunnene til at vi tilrettelegger for en mobilvennlig nettside. Nettsiden tilpasser seg effektivt skjermen til mobil og andre bærbare enheter. Både produkter og tjenester blir derfor lett tilgjengelig ved bruk av mobilen. Du kan også se videoer som publiseres på nettsiden.

REVISJONER OG ENDRINGER

Vi jobber aktivt for at du skal bli fornøyd med nettsiden som vi har utformet. Dette er en av grunnene til at vi tilbyr revisjoner og endringer, uten ekstra kostnader. Vi tilpasser nettsiden helt til du blir fornøyd med både design og innhold. Det er viktig at nettsiden formidler bedriftens budskap og tjenester på en effektiv måte.

E-POST ADRESSE

De fleste bedrifter kommuniserer med sine kunder og samarbeidspartnere via e-post. Det er derfor viktig at denne e-posten fremstår som profesjonell. Vi tilbyr derfor en e-postadresse som kan brukes i relasjon med nettsiden. Dette er en tjeneste som raskt gjør det enklere for bedriften å kommunisere med kunder og potensielle samarbeidspartnere.

FRI SUPPORT

Det er alltid spennende når websiden er ferdig designet. Det er viktig at den fungerer slik den skal. Det er derimot ikke alltid like enkelt å sette seg inn i de ulike funksjonene. Det er også viktig at en ny webside kan brukes av både deg og dine ansatte. Vi tilbyr derfor fri support til våre kunder som bruker en nettside som er levert av Webaas.

SSL-SERTIFIKAT

Stadig flere setter pris på at dagens nettsider er sikre å bruke. Dette er en egenskap som vurderes av de ulike nettleserne. Det er derfor viktig at nettsiden utvikles med utgangspunkt i et SSL-sertifikat. SSL står for Secure Sockets Layer. Dette er en teknologi som sikrer at kommunikasjonen mellom en webserver og nettleser, foregår på en sikker måte.

webhotell nettside
SE OPPDATERTE PRISER FOR WEBHOTELL – DRIFT AV NETTSTED

Alle nett sider fungerer ved bruk av webhoteller eller server. Dette er noe som du må ha tilgjengelig før arbeidet med nettsiden kan påbegynnes. Vi kan selvsagt bistå i forbindelse med bruk av webhotell. Vi drifter nettsiden på en sikker og effektiv måte.
Se oppdaterte priser for webhotell, inkl. drift av nettsted.

OPPLÆRING I DRIFTEN

Når nettsiden leveres er det viktig at du får opplæring i hvordan den skal driftes. Det er meningen at du skal kunne administrere denne selv. Vi sørger for at du får den opplæringen som er nødvendig. Du trenger derfor ikke bekymre deg for om du ikke klarer å utføre dette arbeidet selv, da support følger med i våre avtaler.

GRATIS NETTSIDE ER IKKE ALLTID BEST

En nettside kan være en kostbar investering for bedriften. Det er ikke alle som velger å investere i en nettside. Derimot kan du velge en gratis nettside, om du ønsker det i stedet. Det finnes en rekke gratis maler som kan brukes i dag. Derimot er det ikke sikkert at resultatet blir vellykket. Det er viktig at bedriften fremstår som profesjonell og seriøs utad.

Mange velger allikevel å lage bedriftens nettside selv. Dette ved bruk av en mal, som allerede er tilgjengelig på nett. Derimot er det mye å sette seg inn i. Denne prosessen tar gjerne mye tid i begynnelsen. Du kan risikere at det ikke er like enkelt å utføre endringer i fremtiden. Nettsiden må ofte bygges på nytt igjen.

Hvis du ønsker å bygge en nettside selv, bør du først finne et domene som passer. Domenet bør representere bedriften utad. Det enkleste er å bruke en mal som forenkler jobben med utformingen av nettsiden. Du bør ha fokus på å fremme bedriftens tjenester og produkter. Design av nettside spiller også stor rolle. Stadig flere bedrifter velger også å koble nettsiden til bedriftens sosiale mediekanaler.

Akkurat nå har vi en kampanje gående. Vi trekker 1 vinner som får utvikling av gratis nettside.

BYGG NETTSIDEN INNENFOR BUDSJETTERTE RAMMER

Før arbeidet med nettsiden påbegynnes, bør du planlegge godt. Du bør være nøye med hvordan nettsiden fremstilles på nett. Det er viktig å huske på at bedriftens nettside gjenspeiler kvaliteten på det bedriften tilbyr. Uavhengig av om du ønsker å ta utgangspunkt i en mal eller skreddersydd nettside, er innholdet viktig.

Den rimeligste pakken vi har for et nettsted ligger på kr 8790,-. Du kan velge blant flere ferdigmaler som kan brukes som et utgangspunkt. Dette er en løsning som likevel er praktisk for deg som ønsker en rimelig løsning. Du kan be om endringer eller utvidelser senere. Du er ikke fastlåst til den ferdige malen som du velger å bruke.

Nettsiden er en viktig kommunikasjonskanal for bedriften din. En ny nettside tiltrekker seg besøkende som potensielt kan bli nye kunder og samarbeidspartnere. Dette er derfor en viktig markedsføringskanal som det bør brukes tid på. En rimelig nettside kan bli noe begrenset for seriøse bedrifter.

  • Hvor viktig er websiden for din bedrift?
  • Hva slags webside skal du ha?
  • Hva skal websiden din representere?
  • Er det en primærkanal for å nå ut til potensielle kunder?
  • Hvilket inntrykk ønsker du å gi de som besøker nettsiden?
  • Hva er planen med nettsiden på sikt?
BRUK AV FERDIGMAL TIL NY HJEMMESIDE

Det er mulig å bruke ferdigmaler når en ny hjemmeside skal utformes. Dette er en rimeligere løsning for deg som ønsker en hjemmeside til bedriften. Du kan selvsagt forsøke selv, før du ber om profesjonell hjelp. Før du begynner bør domenet være ferdig registrert. Dette domenet bør hovedsakelig være bedriftsnavnet.

En mal er et ferdigprodusert hjemmeside design som er standardisert for bruk. Det eneste du trenger å gjøre er å legge inn det innholdet du selv ønsker. Dette kan være informasjon som du mener fremhever bedriften din. Det er vanlig å bruke både bilder, tekst og video. Ved bruk av mal kommer du raskt i gang med design og innhold.

En mal er derimot ikke like sikker når det gjelder personvern og lignende. Det er viktig at du ser til at personopplysninger blir godt ivaretatt. En mal kan sannsynligvis være en god løsning om du skal ha en vanlig hjemmeside. Derimot krever enkelte hjemmesider at du oppgir personlige opplysninger i et kontaktskjema eller ved innlogging.

BEDRE RESULTAT MED SKREDDERSYDDE HJEMMESIDER

Selv om du kan oppnå tilfredsstillende resultater ved bruk av en mal, vil en skreddersydd hjemmeside være en bedre løsning. En av de viktigste grunnene til dette er at hjemmesidens sikkerhet blir godt nok ivaretatt. Personopplysninger bør ivaretas best mulig. Du unngår da at opplysninger kommer på avveie.

En skreddersydd hjemmeside vil også være enklere å synliggjøre i Google og andre søkemotorer. En mal bruker gjerne unødvendige koder for å fungere., Dette kan føre til at du får mindre besøkende til hjemmesiden. Det sies at Google er den mest brukte søkemotoren i dag. Det anbefales derfor at du tilpasser en ny nettside for søk på Google.

Det er viktig at nettsiden oppdateres jevnlig. Selv WordPress sine maler krever at nettsiden oppdateres og vedlikeholdes. En skreddersydd hjemmeside kan utvikles videre etter at den er ferdig. Den kan oppdateres med nytt innhold når du selv ønsker. Mange velger likevel å bruke en ferdigmal i forbindelse med utviklingen.

  • Ivareta personopplysninger og annen viktig informasjon.
  • Synlighet i Google og andre søkemotorer.
  • Jevnlig oppdatering og sjekk av nettsiden.
  • Muligheter for videre utvikling og endring av nettsiden.
BRUK AV RESPONSIVE NETTSIDER

Stadig flere bedrifter velger å tilby en nettside som skal fremme bedriftens budskap, produkter eller tjenester. I dag bruker de fleste mobilen, i det som gjerne er et hektisk hverdagsliv. Dette tilsier at bedriften bør investere i en responsive nettsider. Det tilpasser seg effektivt skjermen til mobil og andre bærbare enheter.

Ved bruk av responsive nettsider blir nettsiden mer brukervennlig for besøkende. Slike nettsider er også mer søkbare hos Google og andre populære søkemotorer. Nettsiden bør tiltrekke seg oppmerksomheten til kunder og potensielle samarbeidspartnere med en gang. Deretter er det viktig at den som besøker nettside, ikke forlater nettsiden med en gang.

For at nettsiden skal gi et godt førsteinntrykk bør den fremstå både ryddig og brukervennlig. Dette gjøres ved å tilpasse tekst og innhold på en tilfredsstillende måte. Menyer og andre funksjoner bør være ryddig og lett tilgjengelig. Undersider bør være utformet på riktig måte. Slik blir en ny nettside i større grad synlig på nett.

NØDVENDIG VEDLIKEHOLD AV NETTSIDEN

Når en ny nettside er ferdig utviklet bør det foretas jevnlig vedlikehold av nettsiden. Det er mange grunner til at vedlikehold er viktig. Det skjer stadig  endringer innad i bedriften. Dette kan være endring av produkter og tjenester som tilbys. Det kan også være endring av bedriftens organisasjonsstruktur. Det derfor viktig at du oppdaterer nettsiden tilsvarende.

Det utvikles stadig innovative teknologier som gjør at nettsiden bør oppdateres i henhold til dagens standard. En profesjonell webutvikler holder seg stadig oppdatert på endringer i bransjen. Dette kan være i forhold  til både søkemotor-algoritmer og plugins. Dette er oppdateringer som bidrar til at nettsiden  er oppdatert når det gjelder søkemotoroptimalisering og sikkerhet.

Etter at en ny nettside er lansert bør det jobbes med søkemotor ranking. Det er derfor viktig med stadig optimalisering i forhold til dagens standarder. Det er også viktig å sørge for at det blir tatt backup. Dette for å unngå at nettsiden krasjer eller av en eller annen grunn ikke fungerer, slik den skal.

formål med nettside
HVA ER FORMÅLET MED NETTSIDEN?

De fleste bedrifter investerer i en nettside som kan presentere bedrifter utad på nett. Dette er et viktig digitalt verktøy i dag. Ved å være synlig på nett øker du synligheten av dine tjenester og produkter. Det er viktig at den kan konkurrere med tilsvarende bedrifter. Digital markedsføring blir derfor stadig mer vanlig.

Det er ikke alltid like enkelt å planlegge nettsidens funksjon og innhold. En profesjonell webutvikler vil bistå deg i forbindelse med dette arbeidet. Det er viktig å ta hensyn til bedriftens målsetninger. Dette kan være å øke salg av tjenester og produkter. Du kan også oppnå økt fokus på bedriftens fokus og målsetninger.

En nettside kan være en effektiv kommunikasjonskanal på nett. Bedriften får muligheten til å vokse i takt med etterspørselen. Dette er derfor en av grunnene til at en ny nettside kan være en lønnsom investering. Det er derfor viktig å bruk tid på utvikle en nettside som gjenspeiler bedriftens mål og verdier.

LINK TIL BEDRIFTENS SOSIALE MEDIEKANALER

Mange bedrifter ønsker å øke bedriftens synlighet ved bruk av både nettside, nettbutikk og blogg/magasin. Det er også mulig å koble bedriftens nettsider med sosiale medier som Facebook, Instagram, Snapchat og LinkedIn. Strategisk bruk av sosiale medier kan bidra til at du når ut til flere potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Det anbefales derfor at du legger inn linker til bedriftens sosiale mediekanaler. Dette vil gjøre det enklere å utføre digital markedsføring på alle plattformer samtidig. På denne måten når du ut til flere mennesker på en gang. Før du bestemmer deg for hvilke sosiale kanaler som passer, bør du definere bedriftens målgruppe.

Det er ikke sikkert at din målgruppe liker å bruke sosiale medier som Facebook og Instagram. Du kan da jobbe med å promotere bedriften på sosiale mediekanaler som Twitter og LinkedIn. Mange bedrifter velger å bruke alle sosiale mediekanaler i forbindelse med digital markedsføring. Før du begynner bør du imidlertid bruke tid på planlegging.

NETTSIDEN ER BEDRIFTENS ANSIKT UTAD

De fleste bedrifter jobber aktivt med digital markedsføring. Dette er en av årsakene til at mange bedrifter når ut til mange kunder og interessenter. En ny nettside fungerer på mange måter som bedriftens ansikt utad. Dette er en fordel for deg som ønsker å fremme bedriftens visjon målsetninger på nett.

Ved å markedsføre bedrifter på nett kan du raskt øker salget av både tjenester og produkter. Det er derfor viktig at du presenterer bedriften på riktig måte. Du bør derfor bruke tid på å utforme navn, logo og lignende før du presenterer dette på nett. Dette er viktig at besøkende raskt får riktig inntrykk av det bedriften kan tilby.

Nettside pris bestemmes ut fra hvordan du ønsker at nettsiden skal utformes. Ved å ta kontakt med en profesjonell webutvikler vil det bli tilrettelagt for det videre arbeidet. Det er viktig at både du og webutvikler forstår hverandre godt. Bedriften bør presenteres slik at den fremstår i henhold til gjeldende verdier og målsetninger.

FINN RIKTIG MÅLGRUPPE FOR NETTSIDEN

Dette er ikke alltid like enkelt å finne bedriftens målgruppe. Det er derimot viktig å finne bedriftens målgruppe før du begynner med digital markedsføring. Dette er med på å avgjøre hvem du skal rette markedsføringen mot. Du kan ta utgangspunkt i produktene og tjenestene du tilbyr, når du skal finne målgruppen.

Deretter kan du velge å utøve markedsføringen direkte mot bedriftens målgruppe. Du unngår da å bruke unødige kostnader på markedsføring som ikke fungerer. Fornøyde kunder og samarbeidspartnere anbefaler gjerne bedriften videre til andre potensielle kunder. Dette kan sies å fungere som en kjedereaksjon.

En nettside pris kan også avgjøres ut fra hvilken målgruppe du ønsker å fokusere på. Du kan vurdere om målgruppen din er liten eller stor. Det er også avgjørende hvilke produkter og tjenester, som skal markedsføres. Enkelte målgrupper stiller gjerne flere krav enn andre. Dette kan derfor ha innvirkning på hvordan nettsiden skal bygges opp.

HVILKE TJENESTER ELLER PRODUKTER SKAL TILBYS?

De fleste bedrifter vet allerede hva som skal tilbys målgruppen. Det er derfor ingen sak å tilrettelegge for digital markedsføring direkte til målgruppen. Du kan derimot også utvikle en tjeneste eller et produkt, med utgangspunkt i målgruppen. Dette er gjerne aktuelt om du skal videreutvikle et produkt.

Mange bedrifter jobber kontinuerlig med å tilfredsstille målgruppens krav og forventninger. Det er da viktig at bedriften klarer å fornye seg. For å øke omsetningen kan det være nødvendig å tilby flere produkter, opplevelser eller tjenester. Det er opp til deg hvordan du ønsker å jobbe i forbindelse med videreutvikling av bedriften.

En nettside pris avgjøres gjerne av hva du skal tilby og hvordan dette skal presenteres. Mange bedrifter velger å tilby en nettbutikk. Det kan da være nødvendig med en blogg eller tilsvarende. Det er også vanlig å bruke sosiale medier når en nettbutikk skal markedsføres. Bedriftens produkter og tjenester må stadig tilpasses målgruppen.

HVILKE TJENESTER ELLER PRODUKTER SKAL TILBYS?

De fleste bedrifter vet allerede hva som skal tilbys målgruppen. Det er derfor ingen sak å tilrettelegge for digital markedsføring direkte til målgruppen. Du kan derimot også utvikle en tjeneste eller et produkt, med utgangspunkt i målgruppen. Dette er gjerne aktuelt om du skal videreutvikle et produkt.

Mange bedrifter jobber kontinuerlig med å tilfredsstille målgruppens krav og forventninger. Det er da viktig at bedriften klarer å fornye seg. For å øke omsetningen kan det være nødvendig å tilby flere produkter, opplevelser eller tjenester. Det er opp til deg hvordan du ønsker å jobbe i forbindelse med videreutvikling av bedriften.

En nettside pris avgjøres gjerne av hva du skal tilby og hvordan dette skal presenteres. Mange bedrifter velger å tilby en nettbutikk. Det kan da være nødvendig med en blogg eller tilsvarende. Det er også vanlig å bruke sosiale medier når en nettbutikk skal markedsføres. Bedriftens produkter og tjenester må stadig tilpasses målgruppen.

HVA SKAL NETTSIDEN INNEHOLDE?

Det er ikke alltid like enkelt  vite hva en ny nettside skal inneholde. En nettside pris er også avhengig av innholdet som presenteres på nettsiden. Det anbefales at du forhører deg om hvilken pris som passer for deg og din bedrift. Prisen fastsettes gjerne av antall undersider og om den skal tilby nettbutikk eller blogg.

Det er viktig at nettsiden inneholder en god presentasjon av dine produkter og tjenester. Førsteinntrykket bør være tilfredsstillende for at den skal kunne tiltrekke nye kunder og interessenter. Nettsiden bør være profesjonelt utformet. Den bør også ha et design som både er brukervennlig og oversiktlig.

Nettsiden blir oversiktlig om du bruker menyer og undersider. Det blir da enklere å finne frem til den informasjonen, som potensielle kunder er på jakt etter. Den bør også være utviklet for å brukes på mobil og andre bærbare enheter. Dette bidrar til at dine kunder og samarbeidspartnere kan besøke nettsiden når de selv ønsker.

BRUK EN PRAKTISK SIDESTRUKTUR

Ved bruk av en god sidestruktur vil de besøkende enkelt kunne navigere seg frem på nettsiden. En god sidestruktur er spesielt viktig for deg som driver nettbutikk. Sidestrukturen holder orden på produktkategoriene og priser. Dette er enkelt å finne frem til oversiktlige bilder med salgbar produktinformasjon.

BRUK AV SØKEOPTIMALISERT TEKST – SEO

En ny nettside bør inneholde informativ og SEO vennlig tekst. En SEO vennlig tekst gjør at nettsiden blir mer synlig hos Google og andre søkemotorer. Mange bedrifter velger derfor å bruke en SEO vennlig blogg. Det brukes også linker og andre virkemidler, som skal øke synligheten på nett. En profesjonell webutvikler kan gi deg råd om bruk av SEO.

FREMHEV INNHOLDET MED BILDER

Det er viktig at bedriftens nettside fremstår som oversiktlig og interessant. Det brukes derfor en del bilder på nettsider i dag. Du kan bruke private og profesjonelle bilder som er tatt i bedriftssammenheng. En rekke aktører tilbyr gratis bilder til bruk på blogg, i magasiner og andre typer nettsider.

STADIG MER BRUK AV VIDEOER PÅ NETTSIDER

Det benyttes stadig mer videoer på bedrifters nettsider. Det er mange grunner til at video blir mer brukt enn tidligere. Mange foretrekker bruk av video i stedet for tekst. Dette da video kan gi et sterkere inntrykk, enn bare tekst. Bedriftens kunder kan se videoer på mobilen i en hektisk hverdag. Video er derfor et nyttig markedsføringsverktøy i dag.

EN BLOGG BIDRAR TIL FLERE BESØKENDE

En oppdatert bedriftsblogg vil føre til flere besøkende til nettsiden. En blogg kan brukes til både bedriftens nettside og nettbutikk. Du kan også bruke SEO vennlig tekst for å øke synligheten hos Google og andre søkemotorer. En blogg er også en god mulighet til å markedsføre produkter og tjenester.

BRUK AV PLUGIN PÅ NETTSIDEN

En nettside pris bestemmes gjerne av hvor mange plugin du ønsker å bruke. Plugin er en programvare som øker funksjonaliteten til nettsiden. Dette gjør at den blir mer interessant for besøkende. Det er mange funksjonelle plugin å velge mellom i dag. Det er også viktig at en plugin jevnlig oppdateres. Slik opprettholder du funksjonaliteten til hver enkel plugin.

FREMHEV BEDRIFTENS PRODUKTER MED NETTBUTIKK

En nettside pris avgjøres i stor grad av hvilke funksjoner du ønsker å tilby dine besøkende. En oversiktlig nettbutikk fungerer som en effektiv salgskanal. Dette er derfor et effektivt verktøy for deg som ønsker å selge produkter. En nettbutikk kan presenteres sammen med en statisk nettside og blogg. Dette øker synligheten på nett.

AKTIV BRUK AV DIGITAL MARKEDSFØRING

For å øke trafikken til bedriftens nettside brukes digital markedsføring. Slik når du raskt ut til bedriftens målgruppe. Målgruppen defineres ut fra blant annet kjønn, demografi, alder og interesser. I enkelte tilfeller vil målgruppen bli tiltrukket av det bedriften tilbyr. Den digitale markedsføringen utføres ved bruk av SEO vennlig tekst, annonser og bilder.

FÅ EN GOD NETTSIDE PRIS TIL DIN BEDRIFT

Det er viktig at du blir fornøyd med den nettsiden som vi tilbyr. Nettsiden utvikles på grunnlag av dine ønsker. Du bør derfor tenke nøye gjennom hvilken type nettside du er på jakt etter. Både målgruppe og digital markedsføring er viktig, for at du skal tiltrekke deg kunder. Du bestemmer selv hvilken nettside pris som passer for bedriften din.

Bruk gjerne priskalkulatoren for å finne riktig pris på den nettsiden du har behov for. Denne priskalkulatoren gir deg en god pekepinn på nettside pris som passer for din bedrift. Hvis du er usikker kan vi bistå deg med faglig veiledning.
Ta kontakt nedenfor.

Kontakt oss I dag

Ler mer om…