Fordeler med WordPress

wordpress-1
danielaaserud_webaas

Skrevet av Webaas

7. august 2020

WordPress er tingen!

I vår CMS-løsning tilbys hovedsakelig WordPress. Ved bruk av WordPress kan vi enkelt tilrettelegge for flotte nettsider, der det fokuseres på best mulig presentasjon av innholdet. Hver enkelt nettside blir tilpasset ut fra dine behov og ønsker. Våre løsninger er blant de beste i markedet, både i forhold til design og funksjonalitet.

Ved bruk av innholdsmoduler vil du få en utmerket brukeropplevelser. Målet er selvsagt at du skal få tilgang til et verktøy, som gjør det enkelt for deg å publisere innhold. I tillegg er det viktig at merkevareidentiteten blir ivaretatt på en profesjonell måte.

I dag er en nettside mer enn bare enn bare tekst. For mange er en nettside også en kilde til en betydelig inntekt. Derfor operer stadig flere bedrifter med en nettside, som både inneholder en blogg og en nettbutikk. For at denne løsningen skal være optimal, bør dette fungere godt sammen.

Ved å koble flere verktøy i en og samme nettside, vil du få en bedre brukeropplevelse. Dette gjør at nettsiden og dens funksjoner er lettere å administrere, blant annet ved bruk av en felles plattform. Ved å tilby både hjemmeside, blogg og nettside, vil domenet bli mer synlig i søk.

Bruk av WooCommerce

Om du bruker WordPress kan du utvide funksjonaliteten med plugins. Dette er utvidelser som raskt gjør at nettsiden din blir mer avansert og brukervennlig. WooCommerce er en populær plugin, om du er på jakt etter en nettbutikkløsning i WordPress. Dette passer perfekt for deg som ønsker en hjemmeside med en integrert nettbutikkløsning.

Både store og små bedrifter benytter seg i dag av WooCommerse. Dette er en nettbutikkløsning som effektivt kan tilpasses bedriftens behov. Du legger enkelt inn produkter, variasjoner og priser. I tillegg kan du også styre lagerbeholdningen, kategorier og søk. Handlekurven fungerer utmerket, og du kan effektivt legge inn de betalingsløsningene som er aktuelle.
Populære betalingsløsninger er bl.a Klarna Checkout, Nets, Bambora og Stripe.

Det er mulig å integrere et stort antall betalingsløsninger inn i plattformen til WordPress og WooCommerce. Dette hovedsakelig grunnet den økende populariteten som disse to plattformene har blant brukerne. Her kan du også integrere pakkenummer og andre detaljer, som raskt gjør det enklere å administrere nettbutikkens salg.

Ved å kombinere WordPress og WooCommerce vil også søkemotorene lettere finne nettstedet ditt. Du slipper på denne måten å markedsføre flere nettsteder på en gang. I stedet kan du konsentrere deg om å produsere innhold, gjennomføre salg og kampanjer ut fra bare en nettstedsadresse.

Bygg din identitet

Vi bistår deg med identitetsbygging av nettbutikken din, slik at du kan markedsføre med en tydelig profil utad. WooCommerce gir deg muligheten til å velge mellom mange ferdigtemaer. Vi vil derimot bidra til å designe ditt eget design, slik at merkevaren din tydelig presenteres i nettbutikken din.

Abonnementer

WooCommerce støtter selvsagt salg av produkter. I tillegg kan du også administrere abonnementer, der det gjerne er nødvendig å benytte seg av gjentakende betaling. Du kan her også tilby nedlastning av produkter og nettbaserte kurs.

Synkroniser nettbutikkens funksjoner

De fleste nettbutikkeiere ønsker å kunne administrere produkter, lager og ordrer samtidig. Dette for at nettbutikken alltid skal være oppdatert. Det er da ofte nødvendig at du benytte av deg av et eget økonomissystem. Vi skreddersyr integrerte løsninger for deg, slik at du ikke skal ha behov for å bruke en tredjepart.

Woocommerce er en plattform som tilbyr integrerte verktøy i forbindelse med ordrer. Her kan du styre alt av ordrer, ordresporing og kundeengasjementer. I tillegg kan du også administrere rabatter, kupongkoder og salg. Dette er derfor en utmerket løsning for deg som ønsker å drive en profesjonell nettbutikk.

En verdensomspennende e-handel

De populære plattformene WooCommerce og WordPress er i dag et av de beste e-handel løsningene som er i markedet. Dette er en praktisk løsning for bedrifter som raskt ønsker å tilby salg til sine kunder. Tallene viser at WooCommerce har blitt lastet ned hele 39 millioner ganger i 2018. Den populære nettbutikkplattformen brukes i dag av over 3 millioner bedrifter.

Det tilbys i dag et stort antall av WooCommerce Extensions, som kan benyttes i WordPress. Enkelte utvidelser er gratis i bruk for deg som ønsker en rimelig løsning. Noen utvidelser er tilknyttet det kjente regnskapsprogrammet Visma. Andre tilbyr betalingsløsninger som kan benyttes i forbindelse med Klarna, Stripe og Dibs.

Vi hjelper deg gjerne

Dersom du skulle ha behov for hjelp i forbindelse med bruk av WordPress og WooCommerce, bistår vi gjerne. Hos oss kan du få hjelp til å sette dine ideer om nettsalg ut i live. De fleste bedrifter vil tjene på å investere i en nettside, der det også tilbys en nettbutikk. Du får utallige muligheter ved bruk av WordPress og WooCommerce samtidig.

Ta kontakt på kontakt@webaas.no om du vil at vi skal hjelpe deg med din nettside eller nettbutikk!

Et godt eksempel på #1 rangering på Google

Klikk på bilde for å se resultatet på Google

Kontakt oss I dag

Prioriter kvalitet fremfor kvantitet

Ler mer om…

Velg riktig domenenavn

Velg riktig domenenavn

Domenenavn Både kunder og samarbeidspartnere forventer å finne informasjon om bedriftens tjenester på nett. For at...

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *