Øk din synlighet på nett! (SEO)

seo-758264_640
danielaaserud_webaas

Skrevet av Webaas

7. juli 2019

Onsite søke optimalisering kan være smart om nettstedet ditt ikke får nok trafikk eller om trafikken ikke er god nok i forhold til det du ønsker.

Søkeordoptimalisering (SEO) tilsier en økning av et nettsteds eksponering ved å benytte en optimalisering av vesentlige søkeord relatert til det som din nettside tilbyr, og til den trafikken som er mulig å oppnå. Det finnes mange måter å optimalisere et nettsted. Søker du raskt på internett vil du kunne se at det er mange ulike teorier rundt søkeoptimalisering. For å lykkes med søkeoptimalisering slik at trafikken til din nettside øker betraktelig, finnes det en rekke metoder som faktisk skal fungere.

Din synlighet øker
Internett kan sammenlignes med en motorvei som inneholder all den mest relevante informasjonen som finnes på nett – om vi benytter Google i stedet for «internett» (da det søkes ca 40 000 ganger i sekundet på verdensbasis ved hjelp av Google-søk) – der du må ta av til en sidevei for å komme til din nettside. Om det ikke er et skilt som viser retningen mot din nettside, er det ikke lett å finne frem. SEO omhandler nettopp dette – om å bidra til at det er enklere å finne veien til ditt nettsted slik at du får vist frem det nettstedet tilbyr. Ditt konkurransefortrinn vil bli betraktelig bedre om du benytter optimalisering slik at Google rangerer din nettside høyere. Din nettside vil få trafikk som er relevant og du vil oppnå et resultat som viser seg direkte i form av inntekt. (Du behøver ikke lengre å betale for ønsket trafikk eller reklame).

Før versus nå
Du kan begynne med en gang! Om du lager en nettside uten at du har tenkt på viktigheten av onsite SEO, er det ikke for sent å begynne etter hvert, for du vil uansett forstå at dette er et vesentlig virkemiddel. Med over 4 millioner .no domener som er registrerte, har dette antallet økt betraktelig. Om du tidligere publiserte en nettside på nett, fikk du sannsynligvis besøk ganske raskt. I dag konkurrerer du derimot mot et stort antall aktører, og ikke minst er de som benytter internett i større grad kritiske og kresne i dag enn de var tidligere. I dag benytter brukere av internett 8 sekunder (viser en studie), på å avgjøre om de i det hele tatt ønsker å benytte tid på hvert enkelt nettsted. Dette da det i dag er flere andre aktører innen det samme markedet, og at internettbrukere i dag er mer erfarne enn det de var tidligere.

Søkeordoptimalisering bistår deg i å gjøre din nettside synligere for publikum. I tillegg sikrer onsite SEO at brukeropplevelsen er positiv og at nettstedet ditt kontinuerlige er oppdatert på den teknologien som er oppdatert på markedet til enhver tid. Om du er forberedt på den onsite SEO som stadig kreves, vil du være bedre forberedt på fremtidens utvikling!

SEO Drammen
Nettside Drammen

Ler mer om…

Oppdater bedriftens nettside

Oppdater bedriftens nettside

Hjemmesiden er bedriftens viktigste verktøy når det gjelder markedsføring. Dette er derfor en markedsføringskanal som...

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *